Deutsch (DE-CH-AT)Nederlands (NL-nl)
JED PHIL heeft pauze in 2015 PDF Afdrukken E-mailadres

Pause300Helaas is het nu definitief, dat het JED PHIL na een periode van 6 jaar repeteren en concerten geven een gedwongen pauze moet nemen. We hebben, met alles wat binnen ons bereik lag, geprobeerd de financiĆ«n voor dit jaar rond te krijgen, maar het is ons helaas niet gelukt! Daarom hebben we alle activiteiten voor dit jaar af moeten zeggen. We willen alle musici bedanken die de data voor 2015 zo lang vrij hebben gehouden en samen met ons op een goede afloop hoopten.

Wie ons kent weet dat we dit fantastische project natuurlijk niet zomaar opgeven. Daarom zijn we op dit moment in gesprek met vrienden en sponsoren die zich ook hard willen maken voor het voortbestaan van het JED Phil. Die inspanningen hebben het duidelijke doel om in 2016 weer vol door te starten. Het liefst met duurzame vooruitzichten. Zodra we daarover meer weten zullen we dat jullie per ommegaande laten weten.

Laten we duimen, dit is nog niet het einde!!

 
JED-Phil in 2015 PDF Afdrukken E-mailadres

jed-phil-youtubeVoor iedereen die nog eens wil genieten van de geweldige muzikale prestaties van het zomerproject zijn er intussen filmpjes van de concerten op YouTube te bekijken en beluisteren.

We hebben weliswaar nog geen toezegging voor de verdere EU financiering van het project, maar we gaan uit van het beste en zijn begonnen met de organisatie van het zomerproject 2015.
De data staan vast! Het volgende project is van 17-28 juli onder voorbehoud dat de subsidie wordt toegekend.

Laten we allemaal duimen op een goede afloop, zodat we elkaar ook komend jaar weer als JED Phil tegenkomen en dit toffe project weer kunnen voortzetten! En omdat we natuurlijk allemaal optimisten zijn moeten jullie deze data in je agenda schrijven en blokkeren!

Veel groeten,
Jullie JED Phil team

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 14

jed-phil@facebook

facebook

jedphil@twitter

Wie is online

We hebben 24 gasten online